Hoe zorg jij voor een happy workplace?

Laptopstandaard thuiswerken

Hoe maken de laptopstandaard, bureau onderlegger en planten je thuiswerkplek af? De laatste maanden is thuiswerken de standaard geworden voor veel bedrijven. Door het COVID virus hebben talloze ondernemers dan ook de nodige aanpassingen moeten maken. Nu is het wel zo dat thuiswerken niet altijd even makkelijk gaat als werken op kantoor. Wil je echt prettig kunnen werken dan zijn er een paar dingen die je kunt doen om te zorgen voor een happy workplace. Welke dingen zijn dit vraag je je af? Tijd om je daar wat meer over te laten zien!

Schaf een goede laptopstandaard aan

Een van de meest voorkomende fouten die gemaakt wordt is dat mensen tijdens het thuiswerken te lang een verkeerde houding aannemen. Vaak zit je ergens aan de keukentafel nu je niet altijd beschikt over een speciale studeerkamer. Om te voorkomen dat je aan het einde van de dag met nekklachten op de bank zit is het handig om een 3 in 1 laptopstandaard aan te schaffen. Met een 3 in 1 laptopstandaard ben je in staat om jouw laptop hoger te zetten waardoor je minder snel gebogen zit. Heb je geen laptop maar werk je via een tablet? Geen probleem, je kunt ook kiezen voor een tabletstandaard. 

Kies een vrolijke bureaumat

Wil je prettig kunnen werken thuis dan is het van groot belang om een gezellige sfeer in huis te halen. Alleen middels een gezellige sfeer zorg je ervoor dat je ontspannen aan het werk kunt gaan. Een van de manieren waarop je dit kunt doen is door een leuke bureau onderlegger te kopen. Kies jij voor een mat in een felle kleur? Of ga je voor een bureaumat met de afbeelding van een prachtig landschap? Door de talloze opties kan je altijd weer uitkomen bij een mat die past bij wat je zocht. Een bureaumat is niet alleen leuk om te zien, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je minder snel uitschiet met je muis tijdens het werken. 

Zet wat planten neer

De laatste tip is om wat groene planten in de buurt van je werkplek te zetten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat planten een positief effect hebben op de manier van werken. Planten zorgen op de eerste plaats voor wat meer groen in huis. De kleur groen heeft een rustgevende uitstraling. Daarnaast zorgen planten voor een betere luchtkwaliteit. Deze verbeterde luchtkwaliteit zorgt ervoor dat je op ieder mogelijk moment frisse lucht in zult ademen tijdens het werken. Je zal merken dat je je gelijk een stuk fitter en meer gefocust zult voelen. 

We hopen dat je dankzij de informatie uit dit artikel wat meer weet over de dingen die je kunt doen om jouw thuiswerkplek wat gezelliger te maken. Door jouw werkplek flink onder handen te nemen wordt het een stuk makkelijker om van thuis uit te werken. Daar komt bij dat je een 3 in 1 laptop standaard of tablet standaard ook gewoon kunt gebruiken om Netflix mee te kijken. Dit maakt het dé aanwinst voor bij jou in huis! 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.