Je zit sta bureau inrichten

Vivegrace laptop stand met laptop

Je zit sta bureau goed inrichten

Beschik je op je werk over een zit sta bureau? Steeds meer bedrijven maken gebruik van verstelbare bureaus voor haar medewerkers. Door periodiek je werkhouding te veranderen van zitten naar staan en andersom, voorkom je dat je op het kantoor last krijgt van rug- en nekklachten. Het inrichten van zit sta bureaus is dan nog wel een kleine uitdaging. Hoe zorg je ervoor dat er bij het opstaan geen kostbare apparatuur op de grond valt?

De perfecte inrichting voor het zit sta bureau

De desktop en/of laptop, je mobiele device, tablet, muis, kladblok en telefoon. Het zijn zomaar een aantal vaste onderdelen van het bureau. Zodra je wilt staan aan het bureau, dan gaat je elektrische bureau in opgaande richting, waardoor spullen kunnen verschuiven. Het is dan ook belangrijk om je bureau functioneel en bestendig tegen bewegingen in te richten. Hoe doe je dat, zonder concessies te doen aan de apparatuur die je nodig hebt om goed te kunnen werken?

Laptopstandaard voor ergonomisch werken

Een laptop zal dankzij haar gewicht niet zo snel verschuiven. Het zit sta bureau is echter een goed voorbeeld van de ergonomische werkplek, en daar mag een laptopstandaard niet ontbreken. De laptop houder zorgt voor stabiliteit, en geeft je de beschikking over een verstelbare laptop. Pas de hoogte van het laptopscherm eenvoudig aan en functioneer altijd in de juiste werkhouding. Een laptopstandaard maakt werken leuker en comfortabeler.

Tabletstandaard voor stabiliteit

De tablet is een ideaal device om te kunnen multitasken. Snel even iets opzoeken naast je laptop, dan pak je de tablet er gemakkelijk bij. Een tablet kan echter verschuiven, zeker wanneer je deze op het randje legt. De tabletstandaard biedt stabiliteit en zekerheid. Wist je dat de tablet houder ook beschikt over een antislip laag? Daardoor blijft deze altijd stevig staan, ongeacht of je aan je bureau zit of staat.

Kabels wegwerken met kabelgootjes

Het is onmisbaar op een professionele werkplek: kabelgootjes. Geen losliggende snoeren van je laptop en desktop, maar alles keurig weggewerkt. Met je verstelbare bureau kan dat best een uitdaging zijn. Het is evenwel goed mogelijk om snoeren efficiënt weg te werken onder de kabelgootjes, waardoor je beschikt over een ordelijk en netjes bureau.

Professioneel: een bureau onderlegger

Wil je jouw bureau helemaal afmaken? Om ervoor te zorgen dat alle devices en additionele onderdelen van je bureau netjes blijven liggen, en je bureau een professionele uitstraling krijgt, is de bureau onderlegger een interessante investering. Bureau onderleggers zijn gemaakt van stevig, vocht afstotend materiaal. Stoot je per ongeluk een glas water om op je bureau? Geen probleem! De bureau onderlegger is daarnaast ook nog eens heel comfortabel en beschikbaar in verschillende kleuren. Kies voor stabiliteit en uitstraling.

De ergonomische werkplek

Een zit sta bureau is het toonbeeld van de moderne en ergonomische werkplek. Geen risico’s op de zogenaamde kantoorblessures, maar altijd comfortabel kunnen werken? Let dan goed op de details. Maak je bureau af met een bureau onderlegger, laptop- en tabletstandaard én kabelgootjes. Je hebt alle hokjes afgevinkt om de professionele werkplek compleet te maken. Ontdek het ruime assortiment voor de professionele werkplek bij ViveGrace.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *