Het gemak van een tablet houder

Vivegrace laptop en tablet stand met achtergrond

Tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken – je vindt ze in bijna ieder huishouden en ook bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen niet meer zonder. Een tablet is in principe ontwikkeld om hem gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en gemakkelijk in de hand te gebruiken. Toch is zo’n tablet in je handen niet altijd even praktisch. Een flexibele tablethouder kan dan uitkomst bieden. 

Waarom een tablet houder gebruiken?

Een houder voor je tablet biedt diverse voordelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Je kunt je tablet gemakkelijk gebruiken als tweede scherm naast je desktop of laptop
  • Een tablethouder is een veilige opslagplaats voor je tablet – je voorkomt dat je tablet wegglijdt of in aanraking komt met vloeistoffen
  • De meeste tablethouders zijn in hoogte verstelbaar, dus volledig aan te passen op jouw wensen en behoeften
  • Flexibel & mobiel – tablethouders zijn gemakkelijk overal mee naar toe te nemen, zo kun je er bijvoorbeeld onderweg ook gebruik van maken
  • Met een tablethouder creëer je een ergonomische werkplek
  • Praktisch (en onmisbaar!) hulpmiddel voor videogesprekken via bijvoorbeeld Zoom, Teams of Skype

Tablet houder kopen | Waar moet je op letten?

Er zijn vele verschillende soorten, maten en uitvoeringen tablethouders verkrijgbaar. Het is echter belangrijk om bij de aanschaf van een tablethouder op de volgende 3 factoren te letten: 

Stabiliteit – Een tablethouder moet stabiel zijn en stevig op zijn plek blijven staan, ook wanneer je het scherm aanraakt.

Stevige grip – Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de tablet uit de houder kan glijden. Check daarom goed het gripsysteem. Op welke manier wordt de tablet vastgehouden? Is dit stevig? Wordt er gebruik gemaakt van antislip?

In hoogte verstelbaar – Wanneer een tablethouder in hoogte verstelbaar is, kun je deze afstellen op jouw gezichtsveld en wordt het gemakkelijker om een ergonomische werkplek in te richten.

Verstelbare tablethouder van ViveGrace

De hoogwaardige tablethouder van ViveGrace is geschikt voor elk type en merk tablet – van iPad tot Samsung Galaxy Tab en van Microsoft Pro tot Lenovo-tablets. De hoogte is verstelbaar en dankzij de 60 graden kantelbare optie wordt het je zeer gemakkelijk gemaakt om de juiste kijkhoek in te stellen – ideaal voor op de werkplek of thuiskantoor, maar zeker ook voor het bekijken van een serie of om gewoon mee te surfen op het internet.

De ViveGrace tablethouder heeft een stijlvol aluminium design en is uitgerust met een siliconen bescherming en antislipmateriaal, waardoor de tablet optimaal beschermd wordt. Dat de tablet uit de houder valt, is praktisch onmogelijk! Daarnaast is de tablethouder lichtgewicht, waardoor je ‘m gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

Bekijk hier de specificaties van de ViveGrace Verstelbare Tablet & Telefoon Houder

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen